Passerande


Lite folk som passerade Stortorget under Maskinen-konserten :)

So long, The Ark

Här kommer lite bilder ifrån Malmöfestivalen som avslutades i fredags med den sista spelningen av The Ark i vår kära stad. Är riktigt glad att jag lyckades se dem då jag missade deras uppträdande för några år sedan :-)


Inköp

Idag tog jag en sväng inom Media Markt och köpte mig en blixt (SB-700). Jag är för befintligt ljus i alla lägen egentligen men i vissa situationer krävs det trots allt lite upplysningshjälp.. Hur som helst så ska det bli skoj att testa!Fotografering m. Linnéa i juli

Här är en bild på Linnéa som jag tog under ena av de få somriga dagarna under juli. Titta och njut :-)

Namnregistrering

Igår kväll skickade jag in ansökan om namnregistrering hos Bolagsverket! För en vän till mig som nyligen startade upp ett förlag (www.wasabipress.se) tog det ungefär två veckor innan hon hade bekräftelsen i sin hand. Är lite nervös över om man har fyllt i alla papper rätt men det tror och hoppas jag :-)

Tänkte bjuda på en bild på Hasse Andersson, som inte är relevant för inlägget, men det är så tråkigt att bara läsa (och dessutom är det ju en fotoblogg). Ha en bra dag!


Mejl-adress skapad

Helgen har spenderats med att jobba med företaget och jag försöker febrilt att få upp en hemsida så snabbt som möjligt. Dock är det svårare än vad jag trodde ;)

Ni kan däremot  ställa frågor till mig på kontakt@fotografoskarnilsson.se.

Första bilden - svårt beslut


Tänkte lägga upp min första bild här. Det var svårt att välja men valet föll på denna bild ifrån Gråen som är en ö som ligger precis utanför Landskrona hamn. Ville helt enkelt dela med mig av en av mina favoritplatser i Skåne!

Inspiration

Hela den gångna veckan har jag känt mig otroligt inspirerad och Fotograf Emelie Ohlsson lanserade i lördags en inspirationskurs (för endast 399 kr) som jag spänt har väntat på. Jag kan inte säga annat än att det är ett av de bästa köpen i mitt liv! Denna drivna företagare har gjort mig ett hundra procent säker på att jag vill starta upp mitt företag under hösten och i kursen beskriver hon utförligt om hur man fyller i Skatteverkets blankett när man ansöker om att starta en enskild firma, vad moms, skatter, AF-skattsedel m.m. är.

Därför begav jag mig igår till Bokia och införskaffade mig kontorsmaterial och jag kan inte känna mig mer motiverad att köra igång! Har suttit och knåpat med bloggens layout och framför mig har jag en helg som skall fyllas med utvecklande av idéer.

Over and out,

Oskar

Ny resa

Välkommen!

Mitt namn är Oskar Nilsson, 21, och jag är bosatt strax utanför Lund. Det senaste året har jag funderat på att starta ett eget företag som fotograf och jag tänkte att ju förr desto bättre -  det är ju det här jag brinner för! Förhoppningsvis blir drömmen sann under hösten 2011.

Tanken med denna blogg är att ni ska kunna följa mig som fotograf; få roliga behind the scenes-inlägg, redigeringstips, inspiration men även få ta del av de foton som bokningarna genererar.

Jag hoppas att ni vill följa med på denna resa för det kommer bli obeskrivligt kul! För att kolla tidigare foton är ni välkomna in på http://peaceloveandnikon.blogspot.com.

Varma hälsningar,
Oskar


RSS 2.0